slonzok
|Strona 1 z 1
Mieszkam ; ) A dlaczego takie pytanie?
No i od tygodnia Niunia stoi w garażu po wypadku na skrzyżowaniu. : (
Raptem tydzień jeżdżenia, mokra droga w nocy, 60km/h na liczniku i auto z naprzeciwka skręciło (wymusiło) no i finał jest taki że ja mam kilkanaście szwów nie mogę chodzić, krwiak na stopie itd. Motor skasowany dość mocno rama krzywa, zawieszenie przednie uleciało na nowych rurach nośnych z firmy z Bielska Białej co dla mnie jest śmieszne co by było gdyby tak przy prędkości powyżej 200km/h taka rura pękła ? Ogólnie z motora zbyt dużo nie zostało, ale będę go remontował ramę już zakupiłem teraz tylko czekać jak wyzdrowieje.
Pozdrawiam i szerokości.
No i od tygodnia Niunia stoi w garażu po wypadku na skrzyżowaniu. : (
Raptem tydzień jeżdżenia, mokra droga w nocy, 60km/h na liczniku i auto z naprzeciwka skręciło (wymusiło) no i finał jest taki że ja mam kilkanaście szwów nie mogę chodzić, krwiak na stopie itd. Motor skasowany dość mocno rama krzywa, zawieszenie przednie uleciało na nowych rurach nośnych z firmy z Bielska Białej co dla mnie jest śmieszne co by było gdyby tak przy prędkości powyżej 200km/h taka rura pękła ? Ogólnie z motora zbyt dużo nie zostało, ale będę go remontował ramę już zakupiłem teraz tylko czekać jak wyzdrowieje.
Pozdrawiam i szerokości.
mogę, jak napiszesz kiedy zwrócisz kase za wysyłkę owiewki której nie odebrałeś
podałem ci panie numer nadania paczki a ty mi negatywa jeszcze wystawiasz!!!
podałem ci panie numer nadania paczki a ty mi negatywa jeszcze wystawiasz!!!
Ostatnio edytowano 10 października 2012, o 20:43 przez Tobi, łącznie edytowano 1 raz
Aha tak przepraszam za nieporozumienie, nie doczytałem wiadomości na gg. Jasnę kasę zwrócę bo nie mam powodu do robienia problemów. Co do paczki odebrałbym gdyby do mnie doszła lub przynajmniej otrzymałbym Awizo. Co do negatywa, było to w zdenerwowaniu, wyślę kasę i poproszę allegro o unieważnienie komentarza.
Pozdrawiam Serdecznie i przepraszam za problemy.
Pozdrawiam Serdecznie i przepraszam za problemy.
no panie przelewu jak nie było tak nie ma, a sobotni przelew od jednego z forumowiczów dotarł... co z tym fantem zrobimy?
są trzy opcje:
1. Do piątku kasa jest na moim koncie.
2. Odwiedzi Cię ktoś z forum śląskich motocyklistów....
3. Władza dowie sie o ramie bez dokumentacji którą chcesz zaaplikować do siódemki i będzie nie wesoło.
Rób jak chcesz moja cierpliwość się kończy
są trzy opcje:
1. Do piątku kasa jest na moim koncie.
2. Odwiedzi Cię ktoś z forum śląskich motocyklistów....
3. Władza dowie sie o ramie bez dokumentacji którą chcesz zaaplikować do siódemki i będzie nie wesoło.
Rób jak chcesz moja cierpliwość się kończy
Re:
Kariot napisał(a):Tobi- forumowy detektyw Rutkowski :D
jakby nie patrzec to zaraz sie znajdzie kilku detektywow ;) i nie wiem czy to dobrze czy zle?
|Strona 1 z 1