Dział Ku Pamięci
Moderator: michu
Dział Ku Pamięci
W związku z licznymi tematami w sprawie działu ku pamięci
zwracam się do wszystkich abyście wspólnie zdecydowali o istnieniu tego działu.
zwracam się do wszystkich abyście wspólnie zdecydowali o istnieniu tego działu.
Ostatnio edytowano 16 sierpnia 2010, o 22:24 przez marcin, łącznie edytowano 1 raz
hehe pamietam jak dawno temu chcialem zeby zapodac staly temat z wypadkami motocyklowy ale wtedy zjebke dostalem i zapewnienie ze nigdy takiego nie bedzie , teraz temat sam sie stworzyl i powstaje ksiega pamieci i bardzo dobrze bo smierc niestety nam tez towarzyszy
jestem jak najbardziej za :-)
jestem jak najbardziej za :-)
Lester1970 napisał(a):Z całym szacunkiem,ale ja jestem na nie.
Pamietajmy o tych kolegach co odeszli,ale nie róbmy z tego ........
Proponuje w zamian zaświecić świeczkę na cmentarzu (jeżeli ktoś jest z innych stron Polski,są groby tak zwane nieznane)
czemu lester? za miesiac, dwa , pol roku nikt nie bedzie ich pamietal, pozapomina sie nicki(szczegolnie jak bedzie wiecej kandydatow-oby nie) a tak bedzie mozna zawsze wskoczyc w ten dzial i looknac na fotke itd
ostatecznie mozesz zawsze protestowac przeciwko powstaniu dzialu a my bedzie protestowac przeciwko likwidacji - to takie mlodziezowe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To prawie jak w obronie krzyża :lol: :mrgreen:pawelmoto2 napisał(a):ostatecznie mozesz zawsze protestowac przeciwko powstaniu dzialu a my bedzie protestowac przeciwko likwidacji - to takie mlodziezowe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tak na serio to ja też jestem za takim działem.