Wyświetlacz biegów

kaski, rękawice, kombinezony, żółwie co gdzie po ile..

Moderator: michu

przez Shane83 » 25 kwietnia 2011, o 19:54

pomaranczowy kabel stykasz z masa programujesz na ilosc biegow i izolujesz i tyle.

Zapinasz 1ke i lecisz a u mnie 1 sie nie chce zaprogramowac :/
 
Posty: 19
Dołączył(a): 5 lutego 2011, o 13:44

przez kaszub » 25 kwietnia 2011, o 20:23

Shane83, dawaj na Kaszuby to ci to zrobię za flaszkę :mrgreen:
 
Posty: 3774
Dołączył(a): 3 lipca 2009, o 19:48
Lokalizacja: Kaszuby-GKA/GDA/GWE

przez Shane83 » 25 kwietnia 2011, o 20:35

masz miernik pradu itp? jaki dokladnie adres? jutro masz czas?
 
Posty: 19
Dołączył(a): 5 lutego 2011, o 13:44

przez kaszub » 25 kwietnia 2011, o 20:39

Shane83, znajdzie się daleko nie masz

http://www.mojekawasaki.pl/googlemap.php
 
Posty: 3774
Dołączył(a): 3 lipca 2009, o 19:48
Lokalizacja: Kaszuby-GKA/GDA/GWE

przez JAKUBKO » 25 kwietnia 2011, o 20:42

nie daj sie chodzi tylko o to byś postawił wódke i tak nie pomogą , szukaj w necie a znajdziesz a wódke i tak postawić możesz :mrgreen:
Ostatnio edytowano 25 kwietnia 2011, o 20:42 przez JAKUBKO, łącznie edytowano 1 raz
 
Posty: 200
Dołączył(a): 24 grudnia 2010, o 23:40

przez Shane83 » 25 kwietnia 2011, o 20:42

o ktorej jutro znajdziesz chwile?
 
Posty: 19
Dołączył(a): 5 lutego 2011, o 13:44

przez kaszub » 25 kwietnia 2011, o 20:55

Shane83, PW ;-)
 
Posty: 3774
Dołączył(a): 3 lipca 2009, o 19:48
Lokalizacja: Kaszuby-GKA/GDA/GWE

przez renpa1971 » 26 kwietnia 2011, o 18:43

Taki cwancyk nie probowalem i sprzedalem gada wyswietlacza :mrgreen: nie ma to jak pomoc z forum :-D tera to moze plug playa zakupie :mrgreen: cy cus
 
Posty: 1247
Dołączył(a): 6 lutego 2009, o 16:18
Lokalizacja: lodz

przez kaszub » 26 kwietnia 2011, o 22:10

renpa1971, wkurzył mnie rok leżał w garażu :lol: myślałem ze to felerny ale teraz widzę jest git :-P ma małe opóźnienie po zapięciu biegu 3 sekundy max pokaże jakim jadę biegiem ;-)

Jeszcze wypełnienie za dupka do zrobienia zbiorniczek wyrównawczy pod crash pady ale w tym tyg nie dam rady :-( pełno roboty :oops:
 
Posty: 3774
Dołączył(a): 3 lipca 2009, o 19:48
Lokalizacja: Kaszuby-GKA/GDA/GWE

przez matey » 26 kwietnia 2011, o 23:57

kaszub, jak mozesz podaj jakiegoś linka z allegro jaki wyświetlacz masz i jaki bym sobie mógł zapodać :-D to prawda ze po odłączeniu aku trzeba na nowo programować? może spróbujesz w ramach testów :mrgreen:
 
Posty: 886
Dołączył(a): 8 listopada 2010, o 13:34

przez kaszub » 27 kwietnia 2011, o 23:24

matey napisał(a):to prawda ze po odłączeniu aku trzeba na nowo programować?


tak bo zrobili to tanim kosztem :evil: ale mam tak zrobione ze to moment wrazie co mogę programować w każdej chwili :-P

dokładnie taki datatool

http://allegro.pl/listing.php/search?st ... =1&order=t
 
Posty: 3774
Dołączył(a): 3 lipca 2009, o 19:48
Lokalizacja: Kaszuby-GKA/GDA/GWE

przez Shane83 » 28 kwietnia 2011, o 18:52

podlaczylem dzis drugi taki sam wyswietlacz datatool, okazalo sie ze dziala wiec ten moj jakis zjeb..ny :-?
 
Posty: 19
Dołączył(a): 5 lutego 2011, o 13:44

przez ucizze » 1 sierpnia 2011, o 21:59

a panowie jakiś tani licznik do kaway 626 2003r?
 
Posty: 87
Dołączył(a): 20 lipca 2011, o 16:20

przez pitrak » 30 maja 2012, o 18:03

Podłączę się pod temat bo mam taką wizję :-D

Obrazek

Czy ktoś próbował w innym miejscu go zamocować ? ;-)

[ Dodano: 2 Lipiec 2012, 17:37 ]
:-D Panie i Panowie :-D !!!!!!!!!!
Moja koleżanka - małżonka zrobiła mi prezent i właśnie go zamontowałem :-)
A o to wyniki :-D
http://www.youtube.com/watch?v=vdYmkwJa ... e=youtu.be
:-D No teraz to w końcu wiem na jakim biegu jadę :lol: he he he ;-)
:lol: Pozdrawiam pitrak ;-)
Avatar użytkownika
 
Posty: 930
Dołączył(a): 14 grudnia 2009, o 16:04
Lokalizacja: Dar

przez A.S. » 2 marca 2013, o 19:02

Do ZX-10 ( 2006-2007 ) mogę polecić wyświetlacz firmy MGI ...... model F103 GS ... ważne żeby GS bo ta wersja "czyta" napięcie z czujnika biegów ... więc wyświetla bezbłędnie i na postoju i w czasie jazdy .. jak fabryczny w mastępnym modelu ..
Reszta funkcji to już zależy od upodobań .... ale komputerek jest full wypas ..
 
Posty: 869
Dołączył(a): 10 grudnia 2009, o 01:22

przez jakub1811 » 8 maja 2013, o 00:30

1. Witam czytam cały temat, ale nadal nikt konkretnie nie odpowiedział, czy da się podłączyć wskaźnik biegów do tej Kawy ZX6R 2001r 599ccm??

2. Od razu tez takie pytanie czy te wskaźniki da się też podłączyć do tego moto??

Wskaznik 1

Wskażnik 2

3. Czy w tym moto jest taki czujnik luzu w którym można dorobić gwoździki które będą stykać się z kulka która seryjnie wskazuje pozycje N????
 
Posty: 5
Dołączył(a): 8 maja 2013, o 00:10
Lokalizacja: Kotowiecko

przez Zbyrdol » 10 maja 2013, o 23:12

- trzeba przerobić czujnik luzu no i sprawdzić czy da się to zrobić w twoim motocyklu (niestety nie w każdym się da nie pasuje do Hond, Kawasaki)

Jest napisane w aukcji
 
Posty: 108
Dołączył(a): 6 września 2009, o 20:12
Lokalizacja: GKA

przez RobgiE » 12 maja 2013, o 10:52

ten pierwszy "trochę " znam :D. to nie pasuje do Kawasaki. mam przygotowany do testów pasujący do Kawy ale nie mam totalnie czasu żeby to skończyć.
 
Posty: 19
Dołączył(a): 13 października 2011, o 20:49

przez jakub1811 » 26 maja 2013, o 12:26

czekam na końcowe efekty :):)
 
Posty: 5
Dołączył(a): 8 maja 2013, o 00:10
Lokalizacja: Kotowiecko

Poprzednia strona

Kto przegląda forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości